Tips tegen een Bad hair day

Je kent het wel, je word wakker en je haar wil maar niet zitten… ik heb 7 tips om jouw bad hair day om te toveren in een good hair day!

 

TIP 1

Als je genoeg tijd hebt kun je je haar het beste wassen. Bij mij komen de bad hair days altijd als ik het een tijdje niet meer heb gewassen. na het wassen laten drogen en verder gaan met je dagelijkse routine.

TIP 2

Geen tijd om te wassen? probeer dan droogshampoo. spuit het in je haar even 2 minuutjes wachten en je hebt je volume weer terug! Op een bad hair day is je haar vaak futloos en bij mij zit het dan super plat. Als je dan je volume terug wil kun je ook volume poeder gebruiken.

TIP 3

Alles geprobeerd maar nog steeds geen fabulous kapsel? Gooi je haar dan lekker in een knot. Ik vind zo’n grote knot boven op je hooft altijd leuk staan. (Maak eerst een hoge staart draai je Staart tot een knot en zet hem vast met speltjes.)

TIP 4

Staat een knot jou niet? dan kun je natuurlijk ook gewoon een staart maken. Als je een staart hebt gemaakt toupeer dan het stukje boven aan bij je haar grens. Dan heb je een paarden staart met volume bovenop.

TIP 5

Op een bad hair day zit je haar van nature toch niet dus waarom zou je het niet krullen? Vergeet geen heat protection spray in te doen.

TIP 6

Je kan je haar ook invlechten dat is altijd mooi en je haar zit niet meer in de weg.

TIP 7

Om je haar meer textuur te geven kun je ook sea salt spray gebruiken. Op deze manier word je haar mooi messy.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad ik heb zelf krullen dus als ik mijn haar een beetje nat maak en er in knijp dan wil dat ook nog wel eens helpen om mijn haar net wat beter te laten zitten.

 

Iris <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *