Real Techniques sculpting brush

Bijna iedereen kent ze ‘de beroemde real Techniques kwasten’. Super fijn, heel zacht en ze gaan ook nog erg lang mee. Ik wou al tijden super graag een kwast van dit mooie merk. Maar jammer genoeg verkochten ze deze alleen via internet en in het buitenland. Totdat ik ze gister zomaar bij de DA zag liggen! Het was al tijdje bekend dat ze naar Nederland zouden komen, maar ik had niet verwacht dat het al zo snel zou gebeuren. Bij mijn dichtstbijzijnde DA lager er maar een paar en die hadden ze net binnen gekregen. Als ik wou kon ik een set bij hun laten bestellen. Maar ik vond eerst één kwast wel genoeg. (Dat is nu wel anders want het liefst zou ik nog een paar setjes kopen). Bij de DA vond ik ze redelijk duur want deze koste €15,99 en de stippeling brush koste €30. Dat vond ik wel even teveel van het goede, want op internet kun je die makkelijk voor €15 krijgen. Op internet betaal je natuurlijk ook verzend kosten maar zelfs dan is hij nog goedkoper. Dus ik hoop heel erg dat als er meer verkoop punten bij komen ze wat goedkoper worden.

 

Oke, en nu de sculpting brush! 🙂

_DSC1988 copy

 

De kwasten waren trouwens iets kleiner dan ik had verwacht, niet nadelig hoor maar toch een beetje anders. Deze sculpting brush is makkelijk vast te houden en je kunt hem net als alle andere goed neerzetten (wat echt super handig is want mijn kwasten rollen altijd weg). Ik heb de sculpting brush gekozen omdat ik een kwast wou die erg multifunctioneel is. Deze kun je prima voor je foundation gebruiken maar omdat hij een beetje schuin afgesneden is kun je er ook goed mee contouren.

 

_DSC1987

 

 

De haartjes zitten best wel dicht op elkaar dus je kan de foundation goed dekkend aanbrengen. Je kan er dus ook mee shapen. Ik heb het met poeder bronzer geprobeerd dat lukt overigens prima, maar ik denk dat je vooral ook cream of vloeibare bronzer en blush hiermee goed kunt aanbrengen.

Mijn conclusie is dat het een super goede kwaliteit kwast is met zachte haartjes enz. Maar vooral heel erg multifunctioneel. Daarom houd ik er zo van. Je kunt in principe je hele basis er mee aanbrengen plus de blush en bronzer en highlighter. Na het wassen blijven de kwasten mooi en zacht.

(Je kunt de kwasten o.a bestellen via www.realtechniques.com en www.beauty88.nl)

 

 Iris <3 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *