Becca X Chrissy Teigen Glow Face Palette

Hoi, dit make-up palet kocht ik op vakantie. En natuurlijk laat ik even zien hoe hij eruit ziet <3

Dit is hem dan, (ik weet het; weer iets van Becca) Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Becca product en tot nu toe vind ik alle Becca producten top!

De verpakking is echt heel mooi! Ik had niet anders verwacht van Becca, maar ik moet er toch even een mooie foto maken 😉

Deze tester zat er bij om te proberen. Het is een primer, en ik gebruik bijna nooit primer. Maar ik bewaar hem voor één van die momenten dat je make-up echt on fleek moet zitten 🙂

Eindelijk, de binnenkant. We hebben twee grote highlighters en een kleinere bronzer en een blush. Bij Becca draait het een beetje om de highlighters dus vandaar.

En een enorme spiegel. Super fijn om je make-up in te doen, maar het palet wordt er wel zwaarder van.

De swatches … 

ROSE GOLD – HIBISCUS BLOOM – MALIBU SOLEIL – BEACH NECTAR

De poeders zijn heel erg gepigmenteerd en blenden goed uit. Alle poeders zijn zacht van textuur. Daardoor pak je snel te veel product op je kwast. En dan moet je de kwast vervolgens afdeppen en dat vind ik zonde. Vooral bij de blush geldt: ‘be careful not to much’

MALIBU SOLEIL  bronzer

Ik wou dat de bronzer groter was. Hij is namelijk heel mooi. Vooral in de zomer staat bronzer op nummer 1 van mijn ‘favoriete make-up producten lijst’. Er zit zeker een shimmer in de bonzer dus echt contouren gaat hem niet worden. Maar voor een alledaagse ‘sun-kissed look’  heb ik geen contour poeders nodig.

HIBISCUS BLOOM blush

Deze blush ziet er qua kleur iets heftiger uit in de pan dan op mijn gezicht. Op mijn gezicht is de kleur heel natuurlijk. Je kan de kleur opbouwen naar de kleur in de pan. Ik vind de kleur perfect omdat hij op veel verschillende huidskleuren heel mooi is. Super gepigmenteerd maar ook heel erg goed uit te blenden. Ik weet nu al dat ik deze blush heel veel ga gebruiken.

ROSE GOLD highlighter illuminateur de teint 

Deze highlighter heeft van zichzelf best een kleurtje. Op mijn lichte huid moet ik niet te veel aanbrengen omdat de kleur anders donkerder wordt dan mijn blush. Als je iets donkerder bent qua huidskleur dan dat ik ben, dan is deze highlighter echt perfect.

BEACH NECTAR highlighter illuminateur de teint 

Deze keur highlighter past beter bij mij. De glans van de highlighters zijn zo .. ja, mooi glowy. Je kan er echt een hele mooie glowy look mee maken zonder dat het te veel of te glimmend wordt. Breng de highlighters op alle plekken van je gezicht aan waar jij mooi vind en het geeft toch net iets meer ‘glam ‘ dan even een beetje make-up op je gezicht. Het staat gewoon mooi en fris.

 

Zoals je hebt kunnen lezen ben echt heel blij met mijn nieuwe palet. Binnenkort komt er een artikel online waar ik een make-up look maak met alle ‘nieuw gekochte vakantie producten’. Dan kun je goed een full-face look zien met dit palet.

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *