Garnier en Bodyshop reinigingsproducten

Hey, ik laat je een paar producten zien die ik al een tijdje gebruik om mijn gezicht mee te reinigen.

Als eerst de Garnier Micellair Reinigingswater en de Oogreinigingslotion.

Het micellair water gebruik ik voor veel verschillende dingen. De ene keer om mijn make-up er af te halen. En de andere keer in plaats van een toner. En soms voor mijn oogmake-up. Het is ook een ideaal product om je eyeliner foutjes mee te corrigeren. Het micellair water droogt niet uit en reinigt goed. Gewoon dikke prima.

 

Van de oogreinigingslotion heb ook al eerder een flesje gehad. Ik kan mij herinneren dat ik er toen werkelijk álles mee af kreeg. Maar sinds kort heb ik een waterproof Lancome mascara. En die mascara zit zó goed op je wimpers dat ik hem er zelfs niet met deze jongen vanaf krijg. Dat is dus een minpuntje voor deze hier. Naast de waterproof mascara van Lancome, haalt deze oogmake-up remover de make-up van je ogen zonder te irriteren of je huid uit te drogen.

Omdat die oogreinigingslotion van Garnier dus niet helpt, ben ik dit gaan gebruiken voor mijn waterproof mascara.

Dit is echt super spul! Alles gaat van je gezicht af zonder zeuren. Het is een olie en geen één waterproof make-upje kan er tegen op. Het ruikt lekker fris en het heeft een gemakkelijke pomp.

Ik maak eerst mijn handen nat, dan gebruik ik ongeveer twee pompjes olie. Dat masseer ik dan over mijn hele gezicht. En dan spoel ik het eraf. Voor de mascara doe ik nog wat extra op een wattenschijfje en dan haal ik mijn oogmake-up er ook af. En klaar. Supersnel en goed voor je huid.

Deze producten gebruik ik al best wel lang en ik koop ze geregeld opnieuw. Je kunt ze kopen bij de etos, kruidvat en de bodyshop.

xx Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *