Lidl reinigingsborstel

 

Hoi!

Een tijdje geleden kocht ik deze reinigingsborstel van de Lidl. En ik heb besloten dat het maar eens tijd wordt om er een review over te schrijven.

Hoe ziet hij eruit?

De borstel ziet er eenvoudig uit en ligt prettig in de hand. Hij is helemaal waterdicht en kan ook onder de douche gebruikt worden.

Dit staat op de achterkant van de doos. De borstel heeft vier instellingen. Zelf gebruik ik altijd de tweede.

Hoe is de borstel in gebruik? 

Het is een prima borstel. Je moet in het begin even wennen omdat het een soort extra stap is in je routine. Maar na een tijdje kan je hem niet meer wegdenken. Als ik nu mijn gezicht reinig zonder borstel voelt het net zoals tanden poetsen zonder tandenborstel. Ik gebruik de borstel het liefst in combinatie met een reinigingsgel.

De borstel heeft in totaal drie opzet borsteltjes.

Deze zat er al op toen ik de borstel thuisgestuurd kreeg. Dit is de sensitive borstel.

En dit is de normale borstel. Heel veel verschil zit er niet tussen. Toch is het fijn dat er meerdere borsteltjes bij de reinigingsborstel zitten. Zodat je hem na een tijdje kan vervangen. De borsteltjes kun je niet los kopen. Dat is wel onhandig. Dan moet je na een tijd gewoon een gehele nieuwe borstel kopen.

Merk ik verschil?

Ik moest er in het begin vooral over nadenken. Maar nu weet ik het zeker, ik merk echt verschil. Mijn huid is veel gladder en door de beweging van de reinigingsborstel is mijn huid ook veel beter gereinigd. Ik raad deze reinigingsborstel zeker aan, als je graag een reinigingsborstel wilt en er geen €109804803970 euro aan wilt uitgeven.

xxx

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *