Bobbie Brown Art Stick Sunset Orange

Hoi! Vandaag laat ik je een van mijn lievelings lipproduct zien.

 

De Bobbi Brown Art Stick in ‘SUNSET ORANGE’.

Het is een knal oranje soort rode kleur. Ja, lekker duidelijk iris. De kleur is in ieder geval niet te missen šŸ˜‰

Omdat het een potlood is, is het een soort lipliner en lippenstift in Ć©Ć©n. De Art Sticks blijven ook heel goed zitten. Deze felle kleur moet je wel af en toe bijwerken omdat het natuurlijk erg opvalt als hij vervaagt. De lichtere kleuren vervagen heel natuurlijk. Ook al is het een potlood, de Art Stick is romig qua textuur en glijd gemakkelijk over je lippen en brengt egaal aan. Het potlood ligt comfortabel in de hand en is iets minder breekbaar dan een normale lipstick. Daardoor kun je hem makkelijk meenemen. Bij aankoop van een Art Stick krijg je een puntenslijper, zodat je de punt mooi scherp kan houden.

Hieronder staan een paar foto’s waar ik ‘Sunset Orange’ op heb. Met de sunset op de background natuurlijk šŸ˜‰

 

Dat was hem dan!

xx Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *