LUSH Angels On Bare Skin

Hoi! toen ik in Berlijn was kocht ik deze reiniger bij de LUSH, ik vertel je wat ik er van vind.

Angels On Bare Skin is een zachte gezichtsreiniger met lichte scrub deeltjes. En helpt tegen een onrustige huid.

Angels On Bar Skin bestaat voornamelijk uit Kaoline (Kaolin), dat is een zacht soort klei en gemalen amandelen. Verder zitten er nog essentiële oliën in en lavendel.

Zo ziet de reiniger er uit in z’n potje. Het is best wel kruimelig dus je moet een klein beetje pakken en dat op je hand mengen met water. Soms is die kruimelige textuur best wel onhandig. Als ik even door wil werken sla ik Angels On Bare Skin soms over. Het ruikt voornamelijk naar lavendel met een iets kruidige ondertoon door de rest van de ingrediënten. Ik vind het een aangename geur voor een gezichtsreiniger.

Op deze foto kun je de textuur goed zien. Die stukjes die je ziet zitten zijn dus gemalen amandelen en lavendel. Je merkt de lichte scrub wel, maar heel licht. Als je behoefde hebt aan één keer per week een lekkere gezicht scrub dan is dit te weinig.

Als je Angels On Bare Skin met water mengt dan mengt de amandelmelk zich direct met het water. Ik gebruik Angels On Bare Skin nadat in mijn make-up er heb afgehaald. Ik vind het fijn om echt mijn huid te reinigen met deze reiniger, daarom haal ik eerst de foundation van mijn gezicht. Ik merk niet direct dat mijn huid rustiger wordt van deze reiniger. Door de klei die in de Angels On Bare Skin wordt mijn huid iets sneller droog. Geen grote problemen hoor, gewoon even een dag/nachtcreme  op doen en mijn huid is niet meer droog. Als je een erg droge huid hebt zou ik eerst even een tester vragen en zelf proberen of je hem fijn vind.

Angels On Bare Skin kun je in de LUSH kopen en online. Per 100 gram €9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *