Urban Decay Naked skin one & done hybrid complexion perfector

De langste foundation naam ooit als je het mij vraagt, maar is hij de moeite waard?

Deze foundation is eigenlijk meer een soort van bb Cream. Een licht dekkende foundation met de voordelen van een beschermende huidverzorging. Deze foundation bevat spf 20 en er zit 40 ml in. dat is 10 ml meer dan gemiddeld.

Op deze foto heb ik de foundation al eventjes in gebruik, vandaar de deuk in de verpakking.

Dit zijn de ingrediënten, de foundation is op water basis verder niks bijzonders.

Het pompje werkt perfect, voor mijn hele gezicht heb ik ongeveer één pompje nodig misschien iets minder. Als de foundation bijna op is kun je de verpakking open knippen, super handig. Ik kon er toen nog twee keer mee doen. Dat pompje heeft dus echt bijna al de foundation uit de verpakking gehaald. En het werkt hygiënisch.

Ik heb de kleur light. Er zit een klein beetje een roze ondertoon in deze foundation. Dat past erg goed bij mijn huid. Je kunt uit zes kleuren kiezen.

De foundation heeft een lichte substantie, niet te vloeibaar en niet te dik en romig. De dekking kun je opbouwen van licht tot medium. Je eigen huid zal altijd een beetje doorschijnen waardoor het er natuurlijk uitziet.

Je kunt de foundation met een beautyblender aanbrengen, maar ik vind het zonde dat deze foundation zo snel word opgenomen.

Daarom gebruik ik liever een kwast. Dit is de Silk finish van ZOEVA. Een super fijne kwast die de foundation streeploos op je gezicht achterlaat.

Ik heb helaas geen foto van deze foundation op mijn gezicht en omdat mijn tube nu op is kan ik er niet meer een maken. Ik heb hem met plezier helemaal opgebruikt. De foundation is ondanks de verzorgende ingrediënten vrij mat. Ook als je gesport hebt en helemaal glimt, droogt deze foundation weer mat op. Als je een droge huid hebt hoef je over deze foundation niet per se poeder aan te brengen, ideaal!

De Naked Skin One & Done hybrid complexion perfector kost €34 en is bij de ICI PARIS XL te koop en online

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *