Hello great skin Clinique #1

_dsc7761

Clinique heeft een setje van drie reinigers samengesteld. Dit setje met reinigers zou er voor moeten zorgen dat je huid binnen 10 dagen veerkrachtiger is, het zou je gezicht de hele dag door moeten hydrateren en het verbeterd de vochtbarriére van je huid. Dat lijkt mij leuk om te gaan testen!

Hier onder staan wat foto’s met wat informatie over de producten, in het tweede artikel geef ik mijn eind oordeel 🙂

_dsc7762

Als eerst, er zit een mooi tasje in het setje. Dat vind ik altijd super handig, pluspuntje!

_dsc7753_dsc7754

stap 1 Liquid soap mild. Dit is gewoon een prima face wash. Tot nu toe geen bezwaar over.

_dsc7755_dsc7756

Stap 2 Clarifying Lotion. Deze soort van toner verwijderd dode huidcellen. Persoonlijk vind ik het product ontzettend stinken. De eerste keer prikte het op mijn huid, de tweede keer prikte het al minder. Ik wacht die 10 dagen af en kan dan pas zeggen of dit product inderdaad mijn huid verbeterd.

_dsc7757_dsc7758

Stap 3 Dramatically different moisturizing lotion+. De laatste stap is voor de verzorging. Het product heeft niet echt een geur en werkt prima om mijn huid soepel te maken na die Clarifying Lotion. De beloftes die ik eerder in deze blogpost aangaf moeten door deze moisturizer waar gemaakt worden. Na 10 dagen ‘ s ochtends en ‘ s avonds deze producten te hebben gebruikt moet mijn huid er erg goed uit zien. Nou daar gaan we voor!

In de #2 blogpost lees je mijn eindoordeel.

xxx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *