Urban Decay zit in Zwolle!

Hey,

Ik ben op 4 november bij de heropening van de ICI PARIS XL geweest. In Zwolle.

foto-04-11-16-09-31-25

De eerste 50 mensen in de rij kregen het urban decay naked pallet gratis. Die wou ik heel graag hebben. Maar laat ik nou net nummer 53 zijn :(….. Heel erg balen want ik wil hem heel graag reviewen.

ICI PARIS XL had er een grote happening van gemaakt met muziek, campagne, koffie en chocolade.

foto-04-11-16-09-59-36

foto-04-11-16-09-59-33

Het zag er allemaal heel mooi uit. Het urban decay schap is aardig groot. Omdat het de eerste keer zo druk was ga ik zeker nog een keer een kijkje nemen!

foto-04-11-16-09-54-26

Ik probeerde een foto te maken zonder veel mensen er op te krijgen. Dat is me aardig gelukt maar daardoor de foto is niet perfect scherp. Hier krijg je een beetje een indruk van hoe het er van binnen uitziet. Ik vind het ontzettend gaaf dat urban decay nu ook in Zwolle zit. Zwolle wordt echt een perfecte shop stad. In de douglas verkopen ze MAC en de primary komt voor de liefhebbers en de levi’s store komt ook!

Ik heb zelf een makeup setting spray gekocht. Daar komt nog een review van.

foto-05-11-16-14-47-35

xxx

 

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *