PWS UPDATE #1

Hoi,

even een kleine PWS update. Misschien had je het al gelezen, onze hoofdvraag is ‘Hoe word je een succes volle beautyblogger’. Dit hebben we niet gekozen omdat wij (Myrthe en ik) graag een beautyblogger willen worden. Maar omdat het ons interessant lijkt hoe een blogger leeft en haar geld verdient. Er is over dit onderwerp genoeg informatie te vinden en het is ook nog eens ontzettend leuk! Wij houden deze blog bij en doen af en toe fotoshoots. Wij bezoeken veel andere blog sites. En reviewen onze eigen make-up. Wij willen ook graag een keer een beauty event bezoeken. We weten niet zeker of dit gaat lukken. Het I LOVE BEAUTY EVENT is namelijk naar maart verplaatst. Dat is te te laat voor ons PWS. Als we een beauty event gaan bezoeken (of één van ons) komt daar natuurlijk een uitgebreid verslag van. We hebben nog veel meer ideeën voor ons PWS, zoals een logo maken en iets meer vertellen over fotografie. We willen ook een blogger interviewen en een ‘made-off’ vlog maken. In de volgende PWS update zullen we wat meer vertellen over ons stappen plan en verdere vorderingen. Tussendoor komen er natuurlijk ook wat andere blogpost’s online.

xxx Myrthe en Iris

_dsc7646

One Comment

  1. Heү ᴠery cool blog!! Man .. Bеautiful .. Amazing .. I’ll bookmaгk your web site and take the feeds additionally?
    I’m happy to seek out a lot of helpful information right here within the post, we need work out extra techniques in this
    regard, thank yоu for sharing. . . . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *