Make-up voor een fotoshoot

_dsc7631-2_dsc7635_dsc7629_dsc7631

Hoi,

vandaag wil ik je graag laten zien welke producten ik gebruik als ik weet dat er foto’s worden gemaakt. Ik vertel je ook waar en waarom ik deze producten aanbreng.

Concealer

_dsc7770

Laten we beginnen met de basis. Als eerste pak ik een concealer voor onder mijn ogen, Deze van lancome is mooi omdat hij mij een frisse uitstraling geeft. Dat is erg belangrijk voor concealer onder de ogen.

_dsc7771

_dsc7772

 

Dan komt er nog een concealer voor op het gezicht. Ik gebruik twee verschillende omdat die van lancome alleen mooi is voor onder mijn ogen en deze van estee lauder is precies de kleur van mijn gezicht. Ik doe niet altijd concealer op mijn gezicht. Ik draag ook niet zo vaak foundation.

Hourglass poeder

_dsc7778

_dsc7776

Deze poeder van hourglass draag ik wel heel vaak. Eigenlijk altijd als er foto’s gemaakt worden draag ik deze poeder. Deze poeder maakt alles zo’n mooi geheel. Er zitten hele kleine glittertjes in die reflecteren het licht mooi. Hourglass producten staan daar dan ook bekend om, ze laten een soort van flawless finisch achter. Deze poeder doet dat niet zoals het ambient lightning pallet. Ik zou dat pallet heel graag willen proberen! Maar voor nu doet deze poeder dit heel mooi. Het gezicht word niet mat maar ook niet glanzend. Dit product maakt echt verschil voor de foto.

Blush en highlighter

_dsc7767

Dit duo is van NARS, de kleuren passen perfect bij elkaar en zijn mooi warm. De highlighter is belangrijk voor de foto. Tenminste dat vind ik. Op de zwart-wit foto hieronder kun het goed zien. Ondanks dat alle kleuren zijn weggevaagd zie je de highlighter.

_dsc7631-2

Bronzer

_dsc7769

Bronzer gebruik ik heel veel. Sommige meiden gebruiken alleen blush maak ik houd er wel van om mijn gezicht vorm de geven met bronzer. Met name mijn jukbeenderen. Net als met de hourglass poeder is het belangrijk dat je gezicht één plaatje wordt. Ook bronzer kan daarbij een belangrijke rol spelen. Zorg wel dat je de bronzer lichtjes aan brengt en goed blend. Je wil geen strepen op je gezicht zien.   (De linker is van Inglot en de rechter is van Too faced)

_dsc7643

Qua oogschaduw doe ik altijd iets anders. Ik heb dan ook niet een speciale fotografie oogschaduw. Wel doe ik voor de foto vaak de kleuren in mijn arcadeboog iets donkerder. Op de foto kunnen je ogen gemakkelijk kleiner lijken door dat je lacht of door het licht en de flitsers. Het is dan helemaal niet erg dat je oogschaduw wat donkerder is dan normaal.

_dsc7774

Deze mascara van benefit gebruik ik nu al best wel lang, hij is prima. Ik vind de ‘they are real’ mascara van benefit fijner.

_dsc7476

Wenkbrauwen zijn ook super belangrijk en mogen ook wel wat donkerder en strakker voor de foto. Net als de oogschaduw kan het licht de wenkbrauwen een beetje wegvagen. Houd het wel natuurlijk en niet opeens een ander vorm maken dan dat je normaal hebt. Accentueer alleen de wenkbrauw die er zit, of die je er normaal maakt.

_dsc7461

De lippen vind ik ook belangrijk. Als je je ogen en wenkbrauwen en je jukbeenderen hebt geaccentueerd maar niks met je lippen doet, ziet dat er gek uit. Ik doe niet vaak een overdreven lip kleur. Eerst breng ik een lippenbalsem aan en daarna accentueer ik de randjes met een lipstick of lip potlood.

iris-mac-lipstick-mehredit

MAC mehr 

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *