D&P parfum P12 Olympus

Hoi,

Ik kocht afgelopen weekend een parfum van D&P. D&P is een merk uit Turkije en maakt populaire parfums na op basis van etherische olieën. Voor meer informatie moet je even naar hun site gaan .

 

 

_dsc7412_dsc7413

Ik vind het idee erg leuk, de originele parfums zijn erg duur. Als je toch naar de geur wilt ruiken maar niet zo veel geld wilt betalen is D&P parfum een heel goede optie. De parfum geur lijkt echt heel erg op de originele geur. Ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit, de hele dag door ruik ik het geurtje. Ik had de eerste keer misschien iets te veel op gespoten. Het was toen meer een soort van walm. Dus zorg dat je het geurtje in kleine maten opspuit. Dat maakt het geurtje natuurlijk wel erg zuinig.

_dsc7417

De spuit flacon ziet er wat goedkoop uit, maar dat mag ook wel voor de prijsjes:

  • 30 ml €11,99
  • 50 ml €16,99
  • 100 ml €31,99

_dsc7416

Zelf vind ik het lekker om een beetje in mijn haar te spuiten. Maar let wel op: het parfum is op olie basis dus je haar wordt er wel sneller vet van. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. D&P parfum heeft een breed assortiment van wel 460 geuren. Mocht je in Zwolle, Rotterdam of Nijmegen zijn ga dan zeker even een kijkje nemen in een van de D&P parfum filialen.

xx

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *