Makeup geek pallet

Hoi!

Afgelopen week bestelde ik via beautybay.com vier nieuwe oogschaduws van makeupgeek. Ik had er al vijf en nu ik de vier nieuwe binnen heb lijkt het mij leuk om ze allemaal aan jullie te laten zien.

_dsc7551

Van links naar rechts (boven naar beneden) :

 • vanilla bean
 • _dsc7552
 • shimma shimma
 • _dsc7553
 • rapunzel
 • _dsc7554
 • mocha
 • _dsc7555
 • brownie points
 • _dsc7556
 • sensuous
 • _dsc7557
 • crême brulee
 • _dsc7558
 • venom
 • _dsc7559
 • unexpected
 • _dsc7560

Het zijn allemaal goede gepigmenteerde oogschaduws. Ze blenden prima, de ene net wat beter dan de ander. Ik heb ze via beautybay.com besteld.

 

Vanilla bean gebruik ik als matte highlighter onder mijn wenkbrauw bot of in mijn binnenste ooghoek. Shimma shimma gebruik ik als glanzende highlighter op dezelfde plekken als vanilla bean of over het hele ooglid. Rapunzel gebruik ik op mijn ooglid, hij is dezelfde kleur als mijn mac soft ochre paint pot. Als je meer geel tinten in je huid hebt zitten dan ik, dan kun je hem mooi onder het wenkbrauw bot als highlighter gebruiken. Rapunzel is heel erg gepigmenteerd zelfs vlekjes zwarte eyeliner is voor deze lichte kleur geen probleem. Mocha is een mooie warme bruin kleur voor in je buitenste ooghoeken en je arcadeboog. Op de foto lijkt hij best wel cool maar als ik hem op mijn ooglid aanbreng neigt hij toch naar de warme kant. Mocha is iets moeilijker te blenden dan de andere oogschaduws. Brownie points is een coole grijs/taupe kleur. En zit wel een rood pigment in. Dat kun je goed ziet als je er een wenkbrauw poeder naast houdt, zonder rood pigment. Sensuous is een donkerpaarse kleur met glitters. De kleur is donkerder dan is had gedacht. Daarom gebruik ik hem alleen in mijn buitenste ooghoeken of onder mijn wimper rand. Crême brulee is een hele warme kleur die heel makkelijk te blenden is, ik gebruik hem om andere kleuren uit te blenden. Je ooglook word er snel heel wat warmer van. Venom is ook donkerder dan ik had gedacht. hij matcht wel met mijn oogkleur maar is gewoon te donker om over het hele ooglid uit te blenden op een normale dag. Unexpected is een Matte lichte paarse kleur. Heel simpel en mooi voor op je ooglid, in de hoeken van je oog of om een andere kleur uit te blenden. De paarse kleur is mooi bij groene ogen.

_dsc7461

_dsc7476

 

Zo een heel verhaal over één palletje oogschaduws. Mocht je ook een paar Makeup Geek oogschaduws  willen hebben? Kijk dan even op verschillende websites en pinterest naar de swatch van de kleur die jij graag wilt hebben. Zo voorkom je dat je een kleur koopt die je toch niet kunt gebruiken.

Ik heb ze besteld via beautybay.com

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *