MAC matte lipstick mehr

Hoi!!

Ik ging vanochtend naar de Douglas voor en nieuw OPI kleurtje. Toen ik midden in de Douglas stond en de MAC counter zag, bedacht ik mij dat ik nog geen èèn MAC lipstick had!! Daar gaan we vandaag nog verandering in brengen dacht ik. Zo gezegd zo gedaan MAC Mehr is mijn eerste MAC lipstick. Ik vroeg aan de mevrouw van de Douglas (Met opvallende blauwe lippen) om een ‘My lips but better’ kleur. Ze pakte een paar lipsticks en had gelijk de goede smaak te pakken. De ene was iets te bruin en de andere iets te licht maar deze was helemaal goed.

 

iris-mac-lipstick-mehredit_3

Ik heb eerlijk gezegd thuis nog even getwijfeld omdat ik hem misschien iets tè koel vond of een beetje grauw. Maar nu ik hem eenmaal een dag op heb en hij een beetje in mijn lippen is gaan zitten (ja dit klinkt een beetje raar maar dat doen lipsticks, die blenden uiteindelijk in met je hele gezicht en make-up look). In het ene licht is hij weer wat warmer en in het andere licht lijkt hij weer een koele ‘rose tint’. Ik probeer altijd de bush en de lipstick te matchen. Maar ik heb eigenlijk maar èèn hele mooi iets warmer blush en highliter duo. Dus die koele blush komt nog wel een keer 😉

iris-mac-lipstick-mehredit_2

 

iris-mac-lipstick-mehredit

De lipstick voelt romig aan maar is wel echt matte lipstick. hij blijft goed zitten en droogt ook niet uit.

img_9619

iris-mac-lipstick-mehredit_1

Ik vind hem prachtig en ik weet nu al dat ik hem vaak ga dragen.

MAC matte Lipstick Mehr kun je hier kopen of bij een van de MAC counters in de Douglas of Bijenkorf

xxx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *