Lush producten die ik al een tijdje gebruik

Hey!

Vandaag laat ik je wat lush producten zien die nu zo’n vier maanden gebruik.

  • Ultrabland facial cleanser €17,95 100g
  • Tea tree water toner €6,95 100g
  • Cup o’coffee face and body mask €9,95 100g
  • Curly wurly €16,95 220g
  • The comforter €8,50 100g
  • Candy floss is (nog?) niet te koop in de nederlandse webshop.

 

 

img_9510

De Ultabland is een dikke romige make-up reiniger.

img_9511

Het lijkt wel een beetje op zachte boter. De ingrediënten zijn: Almond Oil, Rose water, Beeswax, Honey, Fresh iris Extract, Glycerine, Rose Absolute, Tincturen of Benzoin, Methylparaben en Propylparaben.

Ik heb dit potje Ultrabland in Londen gekocht dus alle informatie is in het engels.

De Ultrablend is heel erg fijn in gebruik, je moet wel warm water en een washandje of watje bij de hand hebben. Als ik mijn oogmake-up er mee heb verwijderd laat het een heel lekker verzorgend laagje achter. Ik heb Ulrtabland nu vier maanden gebruikt en het potje is nog lang niet leeg. Maar ik haal met Ultrabland alleen het make-up rond mijn ogen eraf. anders is Ultrabland veel te snel op en dat vind ik zonde. Je zou de reiniger gewoon over je hele gezicht kunnen gebruiken maar dat vind ik niet zo nodig.

 

Na al het make-up te hebben verwijderd met de Ultrabland spray ik tea tree water over mijn gezicht.

img_9522 *RIP de verpakking*

Tea tree water is lekker fris ik spuit ongeveer drie spuiten op mijn gezicht en veeg dan met een watje al het overige viezigheid van mijn gezicht. Tea tree water ruikt subtiel naar tea tree. Verder heeft tea tree water ook een antibacteriële werking, dus ook te goed gebruiken tegen onzuiverheden.

Cup o’coffee is een koffie masker voor op je gezicht of op je lichaam. Ik gebruik hem alleen voor mijn gezicht anders ben je er zo doorheen. Dit lijkt mij ook makkelijk om zelf te maken, met wat koffiedik en wat honing en yogurt. Met de koffiedik deeltjes in dit masker kun je je gezicht scrubben als je het masker er af wast. Het masker ruikt heel sterk naar koffie.. logies maar de geur is erg sterk. Na dat ik dit masker heb gebruikt voelt mijn huid heel schoon. (:

   img_9514   img_9516

 

De shampoo Curly wurly.

img_9519

 

img_9520

Dit is een klein potje van 100g dus daarom is hij bijna leeg. De shampoo zit vol met kleine cocos stukjes en dat is best wel irritant en moeilijk om het er uit te spoelen. Vaak zie ik na het gebruik van deze shampoo nog een paar kleine stukjes zitten. Bij mij zie je het niet heel goed maar als je donkerder haar hebt ga je dat wel erg goed zien. Ik had deze shampoo gekocht omdat er bij stond dat deze veel glans zou geven aan je haar. Maar dat vind ik wel mee vallen. Een klein beetje teleurgesteld dus.

Heel veel vrouwen vinden The comforter ontzettend lekker ruiken. Nu moet ik toegeven dat het geen standaard geur is maar of ik hem nou zo lekker vind…. ik weet niet.

img_9523

 

img_9525       img_9524

 

Het is een knal paars/roze shower cream met zilver gekleurde glitters. Toen ik hem kocht had ik express niet de allergrootste verpakking gekozen omdat ik een beetje twijfelde aan de geur. Toen ik in de kassa rij stond zeiden twee meiden voor mij dat ze hem vonden ruiken naar medicijnen…haha en ik snap wel wat de bedoelden. Maar ja ik maak deze fles gewoon lekker leeg en dan koop ik hem niet meer.

 

Candy floss

img_9526

 

Candy floss is een soort droge shower cream. In poeder vorm dus. In de Candy floss zitten suiker korrels waar je een beetje me kan scrubben, de suiker smelt wel snel.

Je doet een bergje in je handpalm en laat dat vervolgens mengen met een beetje water. Dan krijg je soort schuim. Het is leuk voor de fun maar niet handig als je even door moet werken.

img_9527

Dit product is dus gemaakt om te gebruiken voor onder de douche, maar door de kartonnen verpakking vind ik hem daar juist niet geschikt voor. Het klepje is ook niet goed hersluitbaar waardoor de poeder scrub (Candy floss) een beetje gaat plakken en opdroogt en vervolgens niet gemakkelijk loskomt. Je moet de doos voor gebruik daarom heel hard schudden. Ook dit product heeft een beetje een aparte geur. Ik vind het wel lekker. Het is heel erg zoet en het doet mij een beetje denken aan ..tandpasta? De geur blijft heel goed hangen in de douche… maar ook op de huid ruik je de geur nog na een tijdje.

img_9528

Al deze producten gebruik ik met plezier op de shampoo na. De Ultrabland koop ik zeker opnieuw als hij op is en het tea tree water ook.

De producten kun je kopen in Lush winkels en online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *