Invisibobble

 

IMG_7609

Je hebt ze misschien al zien liggen bij de Douglas, de soort gekrulde haar elastiekjes die ervoor zouden moeten zorgen dat je na een dag een paardenstaart in te hebben gehad geen bobbel van je elastiekje ziet. Ik heb deze elastiekjes in twee kleuren naja doorzichtig is niet echt een kleur maar roze wel 😉

IMG_7611

Dit is de doorzichtige, zoals je kan zien mooi transparant maar in het licht glanst hij wel een beetje. Oke tijd om ze dan te gaan testen.. wat ik belangrijk vind aan een haar elastiekje is dat hij goed grip moet hebben, mijn haar niet mag beschadigen, makkelijk in te doen en uit te halen en mijn haar moet niet snel kunnen uitzakken.

IMG_7616

Jeeeeey een selfie met los haar! Zo kun je een beetje een inschatting maken van hoeveel haar ik heb.

IMG_7624

En dit is dan de hoge staart. Het gaat vrij gemakkelijk in net zo als een normaal elastiekje, doordat er soort van kronkeltjes inzitten pakt dit elastiekje mijn haar goed vast.

IMG_7619

Hier kan je goed zien hoe het elastiekje in je haar zit. Hij gaat er ook vrij gemakkelijk weer uit er blijven soms wat haren in de kronkeltjes steken maar nooit heel erg veel. En het laat geen bochel in je haar achter als je hem na een dag er weer uithaalt.

IMG_7627

Alleen na een dag met een staart rondlopen gebeurd dit wel.. eerst schrok ik er een beetje van ik had verwacht dat hij helemaal niet meer strak kon zitten maar gelukkig is dat niet waar. Als je hem een nachtje laat liggen dan krimpt hij gewoon weer niet helemaal zo klein als die was maar je kunt hem prima weer lekker strak in je haar doen. Dit zijn trouwens de roze deze heb ik al een tijdje langer dan de doorzichtige. Maar wat ik wel opmerkte is dat de roze veel steviger lijken dan de doorzichtige. Het verschil is niet groot hoor maar toch voelt het wel een beetje anders. Mijn paardenstaart zakt iets sneller uit in het doorzichtige elastiekje dan in het roze elastiekje.

IMG_7628

 

DE CONCLUSIE

Het doorzichtige elastiekje is natuurlijk wel heel handig als roze echt niet staat bij wat je aan hebt of als je gewoon niet met roze elastiekjes rond wil lopen. Verder zijn het prima elastiekjes voor een pakje met drie elastiekjes betaal je €4,45. Niet heel goedkoop maar deze elastiekjes gaan lang mee en ze knappen niet zomaar. Als jij iemand bent die echt overal zijn elastiekjes kwijt raakt zou ik wel even na denken over je aankoop, zo iemand ben ik eigenlijk ook maar ik bewaar nu al mijn invisibobbles op een plek en ik ben er nog maar eentje kwijt geraakt 🙂

doei xxx

 

2 Comments

  1. Nathalie Slotboom

    Ik heb meerdere kleuren. Gewoon besteld op mijn armbandjes,dat is een site die deze elastieken ook verkoopt en soms op vakantie hebben ze deze ook in de apotheek en ici paris heeft ze ook in de winkel en op de site. Als je voor 30 euro besteld bij John Beerens of karlijnsshop betaal je geen verzendkosten en je kan zelf uit nog veel meer kleuren kiezen, ja dat klopt dat de roze steviger zijn. Ik heb dat ook als ik een staart in doe met de doorzichtige,die zakken snel uit,jammer is dat. Ik heb vandaag de zwarte in power collectie gekocht en ook die zijn steviger dan de doorzichtige. De witte zitten ook minder stevig. Ik heb ook blauw,rood,groen,oranje,paars,geel en bruin en die zitten ook goed stevig in het haar. Met de witte en de doorzichtige maak ik een halve staart ,dan blijven ze beter zitten. Is misschien ook een tip voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *